home  |   tarieven  |  informatie  |   contactgegevens  |   openingstijden  |   privacy  |   links  |   disclaimer krm kwaliteitsregister krt kwaliteitsregister iso-9001 implantologiekliniek Oud-Beijerland nmt tandartsennet cz zorgverzekeraar
implantologie en klikgebit Rotterdam en Oud Beijerland
 
 
klikgebit, implantoloog Oud Beijerland  

klikgebit

Het klikgebit, ook wel klikprothese genoemd, is een kunstgebit dat wordt vastgeklikt op een aantal implantaten en dat dus niet los in de mond zit.
Een dergelijke klikprothese kan uitkomst bieden als de kaakhoogte zo gering is dat een gewone prothese onvoldoende houvast heeft om goed te kunnen functioneren. Ook voor personen die al een kunstgebit hebben is een klikgebit zeker een interessante keuze.

Om een klikgebit te kunnen bevestigen worden er door de tandarts - implantoloog een aantal titaniumschroeven geplaatst in de tandenloze kaak. In de onderkaak zijn dit 2, 3 of 4 schroeven; in de bovenkaak zijn dit 4, 6 of 8 stuks, dit is onder andere afhankelijk van de bothoogte en de botkwaliteit.
Zodra de schroeven stevig zijn vastgegroeid in het kaakbot, worden hierop 'drukknoppen' of een staafconstructie bevestigd, waarop het kunstgebit vervolgens wordt vastgeklikt.

Uiteraard werkt onze implantologie kliniek alleen samen met gekwalificeerde tandtechnici uit regio Rotterdam en voldoet dus ook het kunstgebit zelf aan de hoogste eisen, zoals u mag verwachten.

 
Onze kracht:
- vakkundig
- persoonlijke aandacht
- ruime ervaring
- moderne accommodatie
- speciale 3D CT CB scan
- uitstekende nazorg
  Voordelen Implantaten:
- anti-allergisch
- biocompatibel
- duurzaam
- esthetisch - onzichtbaar
- ook implantaat-bruggen
- geen losse elementen
 

Gezien op TV
de implantoloog van Oud-Beijerland
Klik op de foto voor het filmpje

Contact

Maseratilaan 7
3261 NA
Oud-Beijerland

T: 0186 – 61 51 61
F: 0186 – 61 16 62
E: contact@ikobl.nl

Routebeschrijving >>

Verwijzing implantaten
Klik hier >>


Kees 70 jaar
"Mijn nieuwe gebit zit nu vast op implantaten en ik moet zeggen voor zover ik het me nog kan herinneren zit het heel natuurlijk en voelt het alsof ik mijn eigen tanden weer terug heb.”

lees verder >>mondzorgkliniek oud beijerland mondzorgkliniek oud beijerland alles over het gebit

© Implantologiekliniek Oud-Beijerland 2018
privacy- en cookieverklaring